Ev Dekorasyonunda Sadeliğin 5 Önemi
Ev dekorasyonunda sadelik çok önemli bulunmaktadır. Sadelik ve şıklık aynı kategoride kullanılarak farklı tarzlar ortaya koyulmalıdır. Değişik fikirler ve dekorasyon kombinleri ile sadeliği yansıtan pek çok detay bulunmaktadır.

1. Sadelik Aydınlık Görünüm İçin Oldukça Önemlidir

Sadelik Aydınlık Görünüm İçin Oldukça Önemlidir

Dekor amacıyla kullanılan aksesuar ve eşyalar oldukça sade bir görselliğe sahip olurken, aynı zamanda şıklığı da yansıtmalıdır. Bu amaçla sade eşyalar tercih edilirken açık tonlar ön planda tutulmalıdır. Açık ton yansımaları her zaman sade bir görünüm yaratmakta, eşyaların ve dekoratif süslerin daha aydınlık bir hava yaratmasını sağlamaktadır. Aydınlık ve ferah görünüm gözleri yormayarak,daha modern bir dokunuş yaratmaktadır.

2. Dekorasyonda Sadelik Kalabalığı Önler

Dekorasyonda Sadelik Kalabalığı Önler

Eşya ve dekorasyon kalabalığı modern bir ışıltıdan uzak olmaktadır. Modernliği yansıtmayan kalabalık ve sadelikten uzak fikirler yansıttığı karmaşa ile zarafetten uzak bir görünüm yaratmaktadır. Sadelik kalabalığı önleyerek, tekdüze ve zarif bir görüntü ışığı çizer.

3. Kolay Bir Tasarım Ortaya Koyar

Kolay Bir Tasarım Ortaya Koyar

Tasarımlar kolay kullanımı ile dikkat çeker. Kolaylık tasarım ve dekorasyonda çok büyük bir yere sahip olmakla beraber; ev ve iş yeri gibi yoğun kullanım alanlarında ferah ve kolay bir yaşayış ortaya koyar.

4. Ferah ve Temiz Bir Ortam Yaratır

Ferah ve Temiz Bir Ortam Yaratır

Sadelik ve ferahlık dolu bir ev dekorunda temiz ve hijyen ön plana çıkmaktadır. Aydınlık ve ferah bir ortam temizlik kolaylığı sağlayarak daha hijyenik bir ortam görünümü yansıtır.

5. Dekorasyonda Sade Kullanımlar Enerjiyi Artırır

Dekorasyonda Sade Kullanımlar Enerjiyi Artırır

Dekorasyonun aydınlık ve sade görünümü enerjiyi artırmaktadır. Pozitif bir görünüm sağlayarak evdeki konforu, zarafeti ve yumuşaklığı gözler önüne sermektedir.


Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları